Involver dig

Vi arbejder døgnet rundt for at beskytte og hjælpe flygninge overalt i verden - men vi har brug for din hjælp.

Følg vores arbejde

  • Følg vores globale Twitter-profil @refugees.
  • Følg os på Facebook @UNHCR
  • Se billeder fra vores arbejde i verdens brændpunkter @unrefugees
  • Se vores seneste videoer på Youtube
  • Abonner på vores ugentlige nyhedsbrev(🇬🇧)
  • Og glem ikke at dele vores nyheder og opslag med dine venner.

Arbejd sammen med os

Vi arbejder over hele verden. Se vores ledige stillinger(🇬🇧).

Frivillige

Find ud af, hvad det vil sige at være frivillig og lær mere om processen ved at gå ind på UN Volunteers(🇬🇧). Det er også muligt at blive online frivillig med Online Volunteer-tjenesten(🇬🇧).

Erhvervspratik

Vi modtager gerne ansøgninger fra alle og udvælger et vist antal praktikanter i løbet af året. Få flere oplysninger om erhvervspraktik(🇬🇧).

Åbne data

For at udviklere kan lave nyttige værktøjer, har vi åbnet op for vores dataportal. Søger du information om befolkningsstatistikker efter 1951, bedes du venligst søge på vores website med befolkningsstatistikker. Af sikkerhedsmæssige årsager er nogle data blevet redigeret.

Undervisningsmateriale

For at hjælpe børn i alle aldre med at lære om flygtningespørgsmål, har vi udarbejdet en del undervisningsmateriale og etableret en onlinegruppe for lærere, hvor man kan dele ideer og diskutere undervisningsplaner. For at få mere information og blive skrevet op til dette skal du gå til Exchange(🇬🇧).

Hjælp med at opbygge liv

Der er manger måder, hvorpå virksomheder kan hjælpe til lige fra at forstærke flygtninges erhvervskompetencer til at ansætte faglærte og veluddannede flygtninge direkte i virksomheden. For at finde ud af hvordan dit firma kan hjælpe, kan du besøge Livelihoods(🇬🇧).

Organisér et arrangement

Vil du gerne støtte UNHCR’s arrangementer eller hjælpe med at sprede budskabet om mennesker, der er blevet tvunget til at flygte? Der er mange måder, hvorpå du kan bidrage og deltage . Her er nogle ideer:

  • Organisér et event i anledningen af World Refugee Day – vis en aktuel film om flygtninge eller om at fejre det multikulturelle.
  • Organisér et debat- eller informationsmøde hjemme hos dig selv eller i et forsamlingshus. Vølg et tema, som du selv interesserer dig for, for eksempel: Hvem er flygtning? Hvilke rettigheder har flygtninge? Hvad er et tilflugtssted? Hvad kan individuelle borgere og samfund gøre for at hjælpe? Kontakt dit nærmeste UNHCR-kontor for at få ideer!

Private Sector Supporters

Find ud af hvordan du kan hjælpe(🇬🇧).