Involver dig

Vi arbejder døgnet rundt for at beskytte og hjælpe flygninge overalt i verden - men vi har brug for din hjælp.

Hold dig informeret – Ingen skal være udenfor – Den internationale Flygningedag

  • Følg vores global Twitter-profil @refugees og find de enkelte landes Twitter-profil.
  • Følg os på Facebook @UNHCR
  • Se billeder fra vores arbejde i verdens brændpunkter @unrefugees
  • Se vores seneste videoer på Youtube
  • Abonner på vores ugentlige nyhedsbrev(🇬🇧)

Og glem ikke at dele vores nyheder og opslag med dine venner.

Arbejd sammen med os.

Vi arbejder over hele verden. Se vores ledige stillinger(🇬🇧).

Frivillige

Find ud af, hvad det vil sige at være frivillig og lær mere om processen ved at gå ind på UN Volunteers(🇬🇧). Det er også muligt at blive online frivillig med Online Volunteer-tjenesten(🇬🇧).

Erhvervspratik

Vi modtager gerne ansøgninger fra alle og udvælger et vist antal praktikanter i løbet af året. Få flere oplysninger(🇬🇧).

Åben data

For at udviklere kan lave nyttige værktøjer, har vi åbnet op for vores data portal. Man kan finde information enten ved at bruge vores åbne API eller ved at downloade som csv filer. Søger du information om befolkningsstatistikker siden 1951, bedes du venligst søge på vores website med statistikker omkring befolkninger. Af sikkerhedsmæssige årsager er noget data blevet redigeret.

Undervisningsmateriale

For at hjælpe børn i alle aldre med at lære om flygtningespørgsmål, har vi udarbejdet en del undervisningsmateriale og har etableret en online gruppe for lærere, hvor man kan dele ideer og diskutere undervisningsplaner. For at få mere information og blive skrevet op til dette skal du gå til Exchange(🇬🇧).

Hjælp med at opbygge liv

Der er manger måder virksomheder kan hjælpe på lige fra at hjælpe flygtninge med at oprette kooperativer og forstærke erhvervskompetencer til at ansætte faglærte og veluddannede mennesker. For at finde ud af om dit firma kan hjælpe, kan du besøge Livelihoods(🇬🇧).

Organiser et arrangement

Vil du gerne støtte UNHCR’s specielle arrangementer eller hjælpe med at sprede budskabet om mennesker, der er blevet tvunget til at flygte? Der er mange måder du kan bidrage og deltage på. Her er nogle ideer:

  • Organiser en World Refugee Day fest – vis en aktuel film om de fordrevne mennesker eller om at fejre det multikulturelle.
  • Organiser en diskussion hjemme hos dig selv, der hvor du tilbeder din gud eller i andre forsamlinger. Kontakt dit nærmeste UNHCR-kontor og bed om ideer og få måske en forelæser ud.
  • Hold en debat om et emne, der er vigtigt for dig, for eksempel: hvem er flygtning? hvilke rettigheder har flygtninge? hvad er et tilflugtssted? Hvad kan individuelle borgere og samfund gøre for at hjælpe?

Private Sector Supporters

Find ud af hvordan du kan hjælpe(🇬🇧).