'
;

Fremtrædende tilhængere

Vi er så heldige at få støtte af en lille gruppe venner, hvis indflydelse, engagement og hårde arbejde hjælper os til at støtte og beskytte millioner af mennesker, som er blevet tvunget til at flygte fra deres hjem.

Særlig udsending

Jolie Pitt fokuserer i sin udvidede rolle på større kriser, der resulterer i massefordrivelser, og hun er fortaler for samt repræsenterer UNHCR og højkommissæren på diplomatisk niveau. Hun går også i dialog med beslutningstagere om globale flygtningespørgsmål. Gennem dette arbejde har hun bidraget til den vitale process om at finde løsninger for mennesker, der er tvunget til at flygte fra deres hjem.

Jolie Pitt repræsenterede tidligere UNHCR som Goodwill-ambassadør fra 2001-2012. Hun har arbejdet utrætteligt, været på mere end 50 missioner i marken og er blevet en indflydelsesrig stemme inden for flygtningespørgsmål.

Goodwill-ambassadører

Goodwill-ambassadører er nogle af de mest genkendelige offentlige ansigter for UNHCR. De bidrager til at gøre vores organisation synlig i hele verden gennem deres indflydelse, engagement og hårde arbejde.

Højprofilerede tilhængere

Vores højprofilerede tilhængere har demonstreret en forpligtelse til UNHCR’s arbejde ved regelmæssigt at anvende deres indflydelse, engagement og hårde arbejde til at rejse midler og bevidsthed omkring flygtningespørgsmål.