'
;

Fremtrædende støtter

Vi er så heldige at få støtte fra en gruppe mennesker, hvis indflydelse, engagement og hårde arbejde hjælper os til at støtte og beskytte millioner af mennesker, der er blevet tvunget til at flygte fra deres hjem.

Special Envoy

Efter flere års dedikeret arbejde for UNHCR og flygtningesagen blev Angelina Jolie i april 2012 udnævnt som Special Envoy for UNHCR. I denne særlige rolle fokuserer Jolie på kriser, som har resulteret i massefordrivelser, imens hun er fortaler for flygtningesagen og repræsenterer UNHCR og højkommissæren på diplomatisk niveau. Hun går også i dialog med beslutningstagere om globale flygtningespørgsmål.

Gennem sit arbejde har hun bidraget til den vigtige proces med at finde løsninger for mennesker, som har været tvunget til at flygte fra deres hjem.

Angelina Jolie repræsenterede tidligere UNHCR som Goodwill-ambassadør fra 2001-2012. Hun har arbejdet utrætteligt, været på mere end 50 missioner i felten og er blevet en indflydelsesrig fortaler for flygtningesagen.

Goodwill-ambassadører

Goodwill-ambassadører er nogle af UNHCR’s mest genkendelige offentlige ansigter. Ved hjælp af deres inflydelse, engagement og hårde arbejde bidrager de til at synliggøre vores organisation i hele verden.

Højprofilerede støtter

Vores højprofilerede støtter har udvist en forpligtelse over for UNHCR’s arbejde ved regelmæssigt at anvende deres indflydelse, engagement og hårde arbejde til at indsamle midler og skabe opmærksomhed om flygtningesagen.