'
;

Fremtrædende tilhængere

Vi er så heldige at få støtte af en gruppe venner, hvis indflydelse, engagement og hårde arbejde hjælper os til at støtte og beskytte millioner af mennesker, som er blevet tvunget til at flygte fra deres hjem.

Special Envoy

Efter flere års dedikeret arbejde for UNHCR og flygtningesagen, blev Angelina Jolie i april 2012 udnævnt som Special Envoy for UNHCR. I denne udvidede rolle fokuserer Jolie på kriser, som har resulteret i massefordrivelser, imens hun er fortaler for flygtningesagen og repræsenterer UNHCR og højkommissæren på diplomatisk niveau. Hun går også i dialog med beslutningstagere om globale flygtningespørgsmål. Gennem hendes arbejde har hun bidraget til den vigtige proces at finde løsninger for mennesker, som har været tvunget til at flygte fra deres hjem.

Jolie Pitt repræsenterede tidligere UNHCR som Goodwill-ambassadør fra 2001-2012. Hun har arbejdet utrætteligt, været på mere end 50 missioner i felten og er blevet en indflydelsesrig fortaler for flygtningesagen.

Goodwill-ambassadører

Goodwill-ambassadører er nogle af UNHCR´s mest genkendelige offentlige ansigter. Ved hjælp af deres inflydelse, engagement og hårde arbejde bidrager de til at synliggøre vores organisation i hele verden.

Højprofilerede tilhængere

Vores højprofilerede tilhængere har demonstreret en forpligtelse til UNHCR’s arbejde ved regelmæssigt at anvende deres indflydelse, engagement og hårde arbejde til at indsamle midler og skabe opmærksomhed om flygtningesagen.