Select a language for our global site:

Select a country site:
 
'
;

Publikationer

UNHCR råder over omfattende informationsmateriale til sine ansatte, regeringer, humanitære samarbejdspartnere, akademikere og offentligheden.

Vores Field Information and Coordination Support Section udgiver både kort(🇬🇧) og statistikker(🇬🇧). En uundværlig ressource er Refworld(🇬🇧), et stort arkiv af dokumenter, som hjælper med at få afklaret flygtningestatus

UNHCR´s arkiver(🇬🇧) er brugbare kilder til at undersøge historien bag vores arbejde og flygtningesagen. Arkiverne bliver opbevaret i vores hovedkvarter i Geneve, hvor de er tilgængelige både for forskere og offentligheden.

Vores afdeling for Policy Development and Evaluation Service(🇬🇧) har også sin base i Geneve. Afdelingen udarbejder væsentlige analyser og research.

Publikationer er en vigtig måde for UNHCR at skabe opmærksomhed omkring flygtningesagen. Det giver os også muligheden at raportere om feltopgaver, både på globalt og lokalt niveau. Vi udgiver en række materialer til forskellige målgrupper, alt fra 1951 Flygtningekonventionen til forskningspublikationer.  Vores verdensomspændende arbejde opsumeres hvert år i to årlige flagskibsrapporter, Global Appeal(🇬🇧) og Global Report.(🇬🇧)

Global Report

UNHCRs Global Report offentliggøres hvert år i juni og giver et fyldestgørende overblik over UNHCRs udfordringer og resultater på verdensplan(🇬🇧).

Global Appeal

UNHCRs Global Appeal er en uundværlig guide for læsere, der er interesserede i UNHCRs verdensomspændende feltopgaver.(🇬🇧)

Dokumenter om Danmark