Select a language for our global site:

Select a country site:
 
'
;

Publikationer

UNHCR har en række informationsmateriale for medarbejdere, regeringer, samarbejdspartnere, akademikere og den brede offentlighed.

I vores Field Information and Coordination Support Section findes både kort(🇬🇧) og statistikker(🇬🇧). En uundværlig resurse RefWord(🇬🇧) med dets store arkiv af dokumenter, som hjælper flygtninge med at få afklaret deres status.

UNHCRs arkiver(🇬🇧) er gode kilder til at undersøge historien bag vores arbejde og emner vedrørende flygtninge. Arkiverne er bevaret i vores hovedkvarter i Geneve, hvor de er offentligt tilgængelige for både forskere og offentligheden.
Vores afdeling for Policy Development and Evaluation Service(🇬🇧) har også sin base i Geneve. Afdelingen udarbejder væsentlige analyser og research.

Offentliggørelser er en vigtig måde for UNHCR at gøre verden opmærksom på flygtninge og mennesker i nøds problemstillinger. Det giver også en mulighed for at fortælle om feltopgaver fra et globalt og lokalt perspektiv. Vi udgiver en del materiale til forskellige målgrupper. Det kan være alt fra Flygtningekonventionen fra 1951(🇬🇧) til generel forskning på flygtningeområdet. Vores feltopgaver overalt i verden samles hvert år i to store årlige rapporter, Global Appeal(🇬🇧) og Global Report.(🇬🇧)

Global Report

UNHCRs Global Report offentliggøres hvert år i juni og giver et fyldestgørende overblik over UNHCRs udfordringer og resultater på verdensplan(🇬🇧).

Global Appeal

UNHCRs Global Appeal er en uundværlig guide for læsere, der er interesserede i UNHCRs verdensomspændende feltopgaver.(🇬🇧)

Dokumenter om Danmark