Vælg sprog for vores globale side

Vælg en landeside
 
'
;

Privatsektorstøtte

Næsten 60 millioner mennesker rundt om i verden er blevet tvunget hjemmefra, og behovene for hjælp stiger hastigt. Men der er en voksende afstand til de pengemidler, der er til rådighed for at beskytte dem.

Vi tror på, at liv, der er revet i stykker af tragedier, kan genoprettes, hvis flygtninge får den støtte, de har behov for. Takket være enkeltpersoner, der giver støtte, og engagementet hos ledende erhvervsfolk, tilbyder vi håb, sikkerhed og værdighed til millioner af mennesker. Ved at arbejde sammen kan vi hjælpe dem med at skabe en bedre og lysere fremtid.

Støtte fra den private sektor giver en indsprøjtning af ny og vital energi til at opfylde flygtningenes behov. Nogle af verdens førende virksomheder hjælper os allerede med at opnå den størst mulige effekt og forbedre vores evne til at gøre en forskel ved at give livsreddende hjælp og holdbare løsninger for millioner af familier over hele verden.

“Det er et privilegium for os at arbejde sammen med UNHCR’s højt kompetente stab. De er lige så passionerede og motiverede, som vi er, hvad angår at forbedre hverdagslivet i og omkring flygtningelejrene for de børn, der bor der. Også kollegerne i IKEA er stolte af vores partnerskab og at at være en del af en virksomhed, der i den grad bekymrer sig om flygtningebørns velbefindende.”

Per Heggenes, administrerende direktør for IKEA Foundation

Samarbejdet med UNHCR giver virksomhederne muligheder for branding, markedsføring og vækst. Fælles initiativer kan også indgyde stolthed og loyalitet blandt medarbejderne, såvel som tillid og troværdighed hos kunder og beslutnignstagere. Fordelene omfatter positionering af virksomheden som en social aktør, opbygning af en international profil, indsigt i nye og spirende markeder, identifikation af lokale og internationale partnere, og – i nogle tilfælde – samarbejde om udvikling af nye produkter og løsninger.

  • Vi er globale: UNHCR er til stede i mere end 125 lande over hele verden og arbejder i partnerskab med regeringer, NGO’er, den private sektor, organisationer i lokalsamfundet, værtssamfund og flygtninge.
  • Vi får ting fra hånden: Når der opstår en nødsituation, kan vi mobilisere forråd og livsreddende hjælp nok til 50.000 mennesker på 72 timer, og vi har lagre med de vigtigste nødhjælpsting til rådighed for yderligere 550.000 mennesker.
  • Vi gør en forskel for menneskers liv: Vi er der ikke kun, når folk er tvunget til at flygte for deres liv – vi er der for at hjælpe dem med at finde hjem igen, hvad enten det er tilbage til udgangspunktet eller til et nyt sted. I de seneste 15 år har vi hjulpet over 10 millioner mennesker med at finde et hjem igen.
  • Man kan stole på os: Vi har to gange vundet Nobels Fredspris, og vi har 65 års erfaring og ved, hvad der virker i nogle af de vanskeligste miljøer på jorden. Vi ved, hvordan man får fondmidler og støttebidrag til at virke effektivt og sikre, at de gør mest mulig gavn for mennesker, der har mistet alt, og hjælper dem til en ny start.
  • Vi har verden på vores side: Mere end 140 lande er parter i Genève-konventionen fra 1951, der omhandler flygtningenes retsstilling, som lover at yde et sikkert tilflugtssted, når vi beder dem om det, og en sikker gennemrejse for dem, der har brug for akut hjælp.

Relateret