Hallitukset ja kumppanit

Tehtävämme on suojella miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa, joten organisaatiomme työskentelee monenlaisten avunantajien ja kumppanien kanssa.

Olemme osa monia erilaisia ​​kumppanuuksia, jotka vaihtelevat hallituksista kansalaisjärjestöihin, yksityissektoriin, kansalaisyhteiskuntaan ja pakolaisten omiin verkostoihin ja yhteisöihin.

Keräämme varoja hallitusten, säätiöiden ja yksityisten avunantajien kautta, jotta pakolaiset voivat saada välitöntä apua ruoan, suojan ja muiden apuvälineiden kautta. Pitkän tähtäimen ratkaisut riippuvat myös kansalaisyhteiskunnan osallistumisesta ja pakolaisista itse.

Olemme suoraan mukana pakolaisten suojelussa, mutta yleisenä tehtävänä on tarjota operatiivista tukea ja koordinointia monille yksityisille ja julkisille toimijoille, jotka työskentelevät pakolaisavustuksella.

UNHCR:n toimintaa hallinnoidaan useilta alueellisilta toimistoilta ja sivuliikkeiltä. Pakolaisvaltuutetun edustajat johtavat työtä niissä maissa, joissa YK:n virasto toimii, mutta on myös olemassa useita alueellisia edustajia muissa maissa.