'
;

Innovaatio

Innovaatioprojektimme hyödyntävät UNHCR:n eri osastojen, pakolaisten, yliopistojen ja yksityisen sektorin asiantuntemusta vastatakseen luovasti monimutkaisiin haasteisiin, joita pakolaisuus aiheuttaa.

Uusia projekteja varten kehitetään prototyyppejä ja niitä testataan UNHCR:n toiminnassa maailmanlaajuisesti, mutta etsimme aina myös keinoja soveltaa jo olemassa olevia innovaatioita pakolaiskontekstissa.

Joka vuosi koulutamme, ohjaamme ja tuemme kahtakymmentä UNHCR-apurahan saajaa, kun he vastaavat työnsä tuomiin haasteisiin.

Yhteyksiä pakolaisille

Siirtymään joutuneet ihmiset elävät ilman yhteyksiä, joita he tarvitsevat saadakseen elintärkeää informaatiota, voidakseen kommunikoida rakkaidensa kanssa, päästäkseen käsiksi peruspalveluihin ja löytääkseen yhteyden heitä ympäröiviin paikallisiin, kansallisiin ja maailmanlaajuisiin yhteisöihin.

Tavoitteenamme on luovien kumppanuuksien ja älykkäiden investointien avulla varmistaa, että kaikilla pakolaisilla ja niillä yhteisöillä, joissa he elävät, on käytettävissään edullinen ja käyttökelpoinen matkapuhelin- ja internetyhteys.