Selectează o Pagină

Campania #AlăturiDeRefugiaţi

Echipa Olimpică a Refugiaților, compusă din 10 atleți, va concura alături de echipele naționale în timpul Jocurilor. Pentru membrii #echipeirefugiaților, este o victorie numai faptul că se află în Rio. Ei reprezintă speranța și inspirația a milioane de alți refugiați din jurul lumii.

In această perioadă în care zilnic, mii de familii sunt obligate să-și abandoneze căminele pentru a-și salva viața, noi, UNHCR, Agenția ONU pentru Refugiați considerăm că este momentul să arătăm liderilor lumii întregi că publicul este #AlaturiDeRefugiati (#WithRefugees). În acest scop, în iunie 2016 am lansat petiția #AlăturiDeRefugiaţi, pentru a transmite un mesaj clar guvernelor, acela că trebuie să acționeze solidar și să își asume partea de responsabilitate.

Prin susținerea eforturilor #echipeirefugiaților, vei fi #AlăturiDeRefugiați. Pentru a vă exprima susținerea, semnați pețitia cerându-le liderilor globali să acționeze solidar pentru a găsi soluții pentru familiile forțate să fugă din calea războiului.

Fii alături de noi în celebrarea acestei echipe unice și fii #AlăturiDeRefugiați.

Petiția #AlăturiDeRefugiaţi va fi trimisă Adunării Generale a ONU din New York, în deschiderea Summit-ului Global ONU privind Refugiații și Migranții, din 19 septembrie 2016.

Petiția solicita guvernelor să asigure:

  • Educație fiecărui copil refugiat
  • Un adăpost sigur fiecărei familii refugiate
  • Dreptul la muncă al fiecărui refugiat, sau șansa de a învăța abilități noi pentru a aduce o contribuție pozitivă comunității lor

Pin It on Pinterest

X