Baw Meh ëndërron një të ardhme më të mirë për nipërit e saj

Baw Meh ëndërron një të ardhme më të mirë për nipërit e saj

Mojtaba ëndërron të zbulojë kurën për kancerin

Mojtaba ëndërron të zbulojë kurën për kancerin

Karmen shpreson të frymëzojë gra të tjera përmes punës së saj

Karmen shpreson të frymëzojë gra të tjera përmes punës së saj

Solaf dhe familja e saj u arratisën nga lufta në Siri

Solaf dhe familja e saj u arratisën nga lufta në Siri

Tinalbarka dhe familja e saj u arratisen nga dhuna në Mali

Tinalbarka dhe familja e saj u arratisën nga dhuna në Mali

 A do të përkrahni kampanjën #WithRefugees?

1,219,740 veta e kanë mbështetur atë duke nënshkruar peticionin!

Çdo ditë, lufta i shtyen mijëra familje të braktisin shtëpitë e tyre. Njerëz si ju, njerëz si unë. Për t’i ikur dhunës, ata lënë prapa çdo gjë – çdo gjë përveç shpresës dhe ëndrrave për një të ardhme më të sigurt. UNHCR, Agjencia e OKB-së për Refugjatët, beson se të gjithë refugjatët meritojnë të jetojnë në siguri.   Ne përkrahim #WithRefugees. Ju lutem na mbështetni. 

 


  Peticioni kërkon nga Qeveritë që:

  • Të sigurohet që secili fëmijë refugjat të shkollohet.
  • Të sigurohet që secila familje refugjatësh të ketë vend të sigurt banimi.
  • Të sigurohet që secili refugjat të mund të punojë apo të mësojë shkathtësi të reja për të dhënë kontribut pozitiv në komunitetin e tij.

Kampanja mbetet e hapur deri në nënshkrimin e marrëveshjes globale për refugjatët, në vitin 2018.

Fields marked with an * are required

Qëndro i informuar

Cate Blanchett mbështet kampanjën #WithRefugees

With Refugees

#Withrefugees

Ne përkrahim kampanjën #WithRefugees. Ju lutemi na mbështetni.

World

Afro 60 milionë njerëz janë të zhvendosur kudo në botë. Çdo ditë, me mijëra të tjerë detyrohen të ikin nga shtëpitë.

About World Refugee Day

Më 20 qershor, bota vë në kujtesë forcën, guximin, dhe pathyeshmërinë e miliona refugjatëve.

About UNHCR

Agjencia e OKB-së për Refugjatët mbron dhe ndihmon refugjatët, të zhvendosurit me forcë, dhe personat e pa shtetësi.