A do të përkrahni kampanjën #WithRefugees?

[supporters externalcount=1219740] veta e kanë mbështetur atë duke nënshkruar peticionin!

 

Çdo ditë, lufta i shtyen mijëra familje të braktisin shtëpitë e tyre.

 

Njerëz si ju, njerëz si unë.   

Për t’i ikur dhunës, ata lënë prapa çdo gjë – çdo gjë përveç shpresës dhe ëndrrave për një të ardhme më të sigurt. UNHCR, Agjencia e OKB-së për Refugjatët, beson se të gjithë refugjatët meritojnë të jetojnë në siguri. 

Shto emrin tënd tek peticioni #WithRefugees për t’i dhënë një porosi të qartë qeverive se duhet të veprojnë me solidaritet dhe përgjegjësi të përbashkët.   

Ne përkrahim kampanjën #WithRefugees.

Ju lutemi na mbështetni.

Fields marked with an * are required

Qëndro i informuar

Pin It on Pinterest

X