Er du blevet ringet op?

 

I UNHCR, FN’s Flygtningeorganisation, samarbejder vi med telemarketingvirksomheden All Ears for at skabe dialog med mennesker som dig om UNHCR’s arbejde og de indsatser, vi i fællesskab kan gøre for at beskytte og sikre langvarige løsninger for flygtninge, asylansøgere, internt fordrevne og statsløse.

I samtalen med dig beder vi om opbakning i form af finansiel støtte, så vi kan nå ud til endnu flere mennesker på flugt med akut nødhjælp og beskyttelse og rykke ud, så snart en ny flygtningekrise opstår.

De engagerede medarbejdere fra All Ears ringer både i dag- og aftentimerne fra telefonnumrene:

32 22 35 22
82 13 75 75
82 13 91 21

Har du valgt at melde dig som fast bidragsyder eller givet et engangsbidrag efter samtalen med All Ears, vil vi gerne sige dig et stort tak. Den støtte, som du og andre giver, skaber langsigtet, økonomisk tryghed og stabilitet i vores arbejde og spiller en afgørende rolle for, at vi kan fortsætte med at hjælpe, beskytte og sikre langvarige løsninger for mennesker på flugt hver eneste dag overalt i verden. 

Selvom det ikke er alle, som vi ringer til, der kan eller vil støtte, oplever vi alligevel, at de fleste reagerer positivt på den personlige samtale, hvor vi får anledning til at fortælle om UNHCR’s arbejde, og du får mulighed for at stille spørgsmål om vores organisation, vores arbejde og din støtte. Det skaber tryghed for både dig og os. 

Er det sikkert?

I samtalen med All Ears har du evt. valgt at give et engangsbidrag eller oprette en fast betalingsaftale via MobilePay, sms eller dit kreditkort. Vælger du, at oprette en betalingsaftale via dit kreditkort skal All Ears bruge dine kortoplysninger. Kortoplysninger kan ikke misbruges til at hæve penge fra din konto. Pengeinstituttet er garant for, at det kun er kontoindehaveren, der kan hæve penge. Overførslen kan stoppes i din netbank eller ved at ringe til din bank.

All Ears beder evt. også om dit fulde navn, adresse og din e-mail-adresse og også cpr-nummer, hvis du vil have skattefradrag for dit bidrag. Alle de oplysninger, du videregiver, behandles fortroligt. Vi anvender kun dine oplysninger til at håndtere løbende opdateringer i vores database, og når vi har en anledning til at kontakte dig. Vi videregiver aldrig oplysninger om dig til tredjepart.

Hvem er All Ears?

All Ears Telemarketing er en socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger og uddanner mennesker med synshandicap indenfor telemarketing og kundeservice.

Læs mere på www.all-ears.dk

Hvem kan du kontakte?

Har du spørgsmål til din støtte, sikkerhed eller andet i relation til ovenstående, så er du velkommen til at ringe til UNHCR’s donorservice på tlf. +45 30 31 16 62 eller skrive til [email protected]