Har du modtaget en sms fra os?

Den 7. februar 2024: Fejl i SMS-udsendelse

Ved en fejl er en række privatpersoner beklageligvis blevet trukket et beløb på 50 kr. via telefonregningen.

Vi nåede at stoppe betalingsanmodningen hos teleselskaberne for en del af de berørte personer, men for mange kunne vi desværre ikke nå at tilbagekalde anmodningen.

Vi er utrolig kede af det, og vi sørger naturligvis for at refundere beløbet, såfremt beløbet er trukket. Vi kan bekræfte, at der ikke trækkes yderligere.

Alle berørte teleselskaber er blevet anmodet om at tilbagebetale beløbet, men der kan desværre gå op til 60 dage, før pengene igen er på kontoen – ofte vil det ske hurtigere.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på [email protected] eller ringe på +45 30311662. Vi sidder klar ved telefonen til at besvare dit opkald.

Hos UNHCR, FN’s Flygtningeorganisation, sender vi sms-beskeder til den danske befolkning for hurtigt at mobilisere støtte til vores akutte nødhjæpsarbejde i forbindelse med nødsituationer.

Ved udsendelse af sms-beskeder har vi bl.a. rekvireret et stort antal telefonnumre fra en database over danskeres telefonnumre, som udvælges på baggrund af forskellige demografiske kriterier. Som humanitær organisation er vi undtaget Markedsføringsloven. Derfor må vi gerne kontakte privatpersoner som dig via sms uden forudgående samtykke med henblik på at støtte vores sag, dog med tydelig mulighed for at afmelde sig fremtidig kommunikation. Står der UNHCR eller 1919 i afsenderfeltet, er sms-beskeden fra os.

Hvordan afmelder jeg mig?

Hvis du har modtaget en sms fra os og ønsker at afmelde dig, kan du gøre det ved at sende en sms til 1919 med teksten UNHCR STOP. Det koster alm. sms-takst at afmelde sig, men da langt størstedelen i dag har fri sms, er det oftest gratis at afmelde sig. Har du ikke fri sms, er du velkommen til at skrive til Nicolai fra Donor Care på [email protected] for at få dig afmeldt.