UNHCR:n lähettiläät

Hyväntahdon lähettiläät  

Hyväntahdon lähettiläämme ovat tunnistettavimpia UNHCR:n kasvoja, ja heihin kuuluvat näyttelijät Cate Blanchett, Ben Stiller ja Kristin Davis, kirjailija Khaled Hosseini, ja olympiauimari Yusra Mardini. He auttavat levittämään tietoisuutta UNHCR:stä ja ajamastamme asiasta jokaiseen maailman kolkkaan vaikutusvallan, sitoutuneisuuden sekä kovan työn avulla.

Katso lista kaikista Hyväntahdon Lähettiläistä täältä (englanniksi).

 

Korkean profiilin tukijat

UNHCR saa tukea myös lukuisilta muilta korkean profiilin tukijoilta. He ovat sitoutuneet UNHCR:n työhön ja käyttävät vaikutusvaltaansa ja näkyvyyttään niin varojen keräämiseen kuin tietoisuuden levittämiseenkin pakolaisasioista.  He myös antavat pakolaisille äänensä. Katso lista kaikista UNHCR:n korkean profiilin tukijoista täältä (englanniksi).

 

Erikoislähettiläs Angelina Jolie

Työskenneltyään omistautuneesti UNHCR:n ja pakolaisasioiden parissa vuosien ajan, Angelina Jolie nimitettiin UNHCR:n erikoislähettilääksi huhtikuussa 2012.

Laajentuneessa roolissaan Jolie keskittyy suuriin kriiseihin, joihin liittyy laajamittaisia joukkopakoja. Hän edustaa UNHCR:ää ja sen johtoa diplomaattisella tasolla ja keskustelee päättäjien kanssa maailmanlaajuisista siirtolaisuuteen liittyvistä haasteista.

Työnsä kautta Jolie on auttanut etsimään ratkaisuja kodeistaan pakenemaan joutuneiden ihmisten auttamiseksi. Lue lisää täältä (englanniksi).