UNHCR:n lähettiläät

Hyväntahdon lähettiläät  

Hyväntahdon lähettiläämme ovat tunnistettavimpia UNHCR:n kasvoja, ja heihin kuuluvat näyttelijät Cate Blanchett, Ben Stiller ja Kristin Davis, kirjailija Khaled Hosseini, ja olympiauimari Yusra Mardini. He auttavat levittämään tietoisuutta UNHCR:stä ja ajamastamme asiasta jokaiseen maailman kolkkaan vaikutusvallan, sitoutuneisuuden sekä kovan työn avulla.

Katso lista kaikista Hyväntahdon Lähettiläistä täältä (englanniksi).

 

Korkean profiilin tukijat 

UNHCR saa tukea myös lukuisilta muilta korkean profiilin tukijalta. He tukevat UNHCR:n työtä käyttäen jatkuvasti vaikutusvaltaansa ja sitoutumistaan niin varojen keräämiseen ja tietoisuuden levittämiseen pakolaisasian puolesta kuin antaakseen pakolaisille äänen. Katso lista kaikista UNHCR:n korkean profiilin tukijoista täältä (englanniksi).

 

Erikoislähettiläs Angelina Jolie

Työskenneltyään omistautuneesti UNHCR:n ja pakolaisasian parissa vuosien ajan Angelina Jolie nimitettiin erikoislähettilääksi huhtikuussa 2012.

Laajentuneessa roolissaan Angelina Jolie keskittyy suuriin kriiseihin, jotka johtavat massiivisiin joukkosiirtymiin, ajaen asioita edustaen UNHCR:ää ja päävaltuutettua diplomaattisella tasolla. Hän myös keskustelee päättäjien kanssa maailmanlaajuisista siirtolaisongelmista.

Työnsä kautta hän on auttanut etsimään ratkaisuja kodeistaan pakenemaan pakotettujen ihmisten auttamiseksi. Lue lisää täältä (englanniksi).