UNHCR:s Representation för de nordiska och baltiska länderna

Adress:
Wenner-Gren Center
Sveavägen 166, 15:e våningen
113 46 Stockholm
SVERIGE

Telefon: +46 10 10 12 800

E-post: [email protected]

Observera att på grund av begränsad bemanning så kan vi just nu ta längre tid på oss än vanligt att svara.

 

Information för flyktingar och asylsökande

Om du är flykting eller asylsökande och du letar efter information eller rättshjälp, läs först våra vanliga frågor (på engelska), där du hittar information om vad UNHCR:s representation för de nordiska och baltiska länderna kan eller inte kan hjälpa dig med.

Information och rådgivning finns på UNHCR:s HELP website för Sverige här (på engelska).

 

Presskontakt

För ärenden som rör media, eller om du söker en intervju eller kommentar från UNHCR kan du hitta kontaktuppgifter för våra talespersoner här. Du kan också hitta statistik och annat relevant material här.

 

Karriär

Att arbeta för UNHCR är en unik chans att göra verklig skillnad för flyktingar och andra människor på flykt runt om i världen.

UNHCR:s hängivna personal arbetar för att skydda och hjälpa människor som tvingats fly från konflikter och förföljelse, i en tid då antalet människor på flykt är rekordhögt.

Våra kollegor har sakkunskap om flera olika områden och expertis inom bland annat rättsligt skydd, administration, samhällstjänster, påverkansarbete och sjukvård. UNHCR söker alltid nya talanger.

Globala möjligheter 

All information om lediga tjänster inom UNHCR:s verksamhet runt om i världen finns på UNHCR:s karriärsida (på engelska).

Information om regionala tjänster finns här (på engelska).