Flygtninge / asylansøgere

Hvis du som flygtning eller asylansøger har brug for information eller juridisk rådgivning, henviser vi i første omgang til vores ofte stillede spørgsmål (på engelsk), der beskriver hvad UNHCR’s Repræsentation i de Nordiske og Baltiske Lande kan og ikke kan hjælpe med. Hvis det ikke besvarer dit spørgsmål, er der mulighed for yderligere hjælp og kontaktinformation her.

 

Private bidragydere

UNHCR er afhængig af private bidrag for at kunne hjælpe og beskytte verdens flygtninge. Du kan støtte vores arbejde ved at give et online bidrag her. Du kan også støtte via MobilePay på 448 900. Har du spørgsmål til dit bidrag og vores fundraising-aktiviteter, er du meget velkommen til at skrive til os på [email protected] eller ringe på +45 30 31 16 62. Vores telefontider er alle hverdage mellem 9.00 – 16.00.

 

Virksomheder og fonde

UNHCR samarbejder tæt med den private sektor. Hvis jeres organisation er interesseret i at høre nærmere om mulighederne for samarbejde, så kontakt os venligst på [email protected].

Hvis I som virksomhed ønsker at støtte UNHCR’s arbejde for at hjælpe og beskytte mennesker tvunget på flugt med en donation, kan den indbetales til vores konto i Dansk Bank:

UNHCR’s bankoplysninger: Registreringsnummer: 4073, kontonummer: 0012527136, IBAN: DK8730000012527136
UNHCR’s CVR-nummer: 35452826.

 

Presse / mediehenvendelser

Presse- og mediehenvendelser kan rettes til UNHCR’s officielle talsperson i Danmark, Elisabeth Arnsdorf Haslund, +46 70 442 3199, [email protected]. For spørgsmål vedr donationer, fundraising-kampagner eller andre fundraising-aktiviteter, kontakt venligst vores fundraising-team på [email protected]

Find yderligere info om det regionale pressearbejde her – eller i UNHCR’s globale mediecenter her.


Jobsøgende

For spørgsmål vedrørende opslåede stillinger lokalt i UNHCR’s Globale Service Center i FN Byen i København, bedes du rette henvendelse til [email protected].

Få mere info omkring aktuelle ledige stillinger i Danmark, ved vores regionale kontor og globalt

UNHCR’s Globale Service Center i FN Byen

UNHCR i Danmark holder til i FN Byen i København, som huser flere af UNHCR’s globale hovedkvarters funktioner med mere end 200 medarbejdere, der arbejder i bygningen. Læs mere om UNHCR’s aktiviteter i Danmark og tilstedeværelse i FN Byen.

Hvis din henvendelse retter sig mod et af UNHCR’s globale teams i FN Byen, bedes du kontakte os på:

UNHCR i FN Byen
Marmorvej 51
København Ø
Telefon: +45 4533 6300
E-mail: [email protected]

 

UNHCR’s Repræsentation for de Nordiske og Baltiske Lande

Wenner-Gren Center,
Sveavägen 166, 15. etage
11346, Stockholm
SVERIGE

Telefon: +46 10 10 12 800
E-mail: [email protected]

På grund af begrænset bemanding kan det tage længere tid at modtage svar.