Kontakt os

Find kontaktoplysninger på os nedenfor, hvad enten du er journalist, virksomhed eller privatperson.

Flygtning / asylansøger

Hvis du som flygtning eller asylansøger har brug for information eller juridisk rådgivning, henviser vi i første omgang til vores ofte stillede spørgsmål (på engelsk). Hvis det ikke besvarer dit spørgsmål, er der mulighed for yderligere hjælp og kontaktinformation her.


Presse

Presse- og mediehenvendelser kan rettes til UNHCR’s officielle talsperson for Danmark – Elisabeth Arnsdorf Haslund, +45 4533 6516, [email protected].

Find yderligere info om det regionale pressearbejde her – eller i UNHCR’s globale mediecenter her.

Du finder også opdateret information og data om UNHCR’s arbejde og flygtningesituationen på vores sider med data og rapporter samt nyheder.


Private bidragydere

UNHCR er afhængig af private bidrag for at kunne hjælpe og beskytte verdens flygtninge. Du kan støtte vores arbejde ved at give et online bidrag her. Du kan også støtte via MobilePay på 448 900. Har du spørgsmål til dit bidrag, er du meget velkommen til at skrive til os på [email protected] eller ringe på +45 30 31 16 62.

Virksomheder og fonde

UNHCR samarbejder tæt med den private sektor. Hvis jeres organisation er interesseret i at høre nærmere om mulighederne for samarbejde, så kontakt os venligst på [email protected].

UNHCR’s bankoplysninger: Registreringsnummer: 4073, kontonummer: 0012527136, IBAN: DK8730000012527136
UNHCR’s CVR-nummer: 35452826.


Jobsøgende

For spørgsmål vedrørende opslåede stillinger lokalt i UNHCRs Global Service Center i FN Byen i København, bedes du rette henvendelse til [email protected].

UNHCR i FN Byen

UNHCR i Danmark holder til i FN Byen i København, som huser flere af UNHCR’s globale hovedkvarters funktioner med mere end 200 medarbejdere, der arbejder i bygningen. Læs mere om UNHCR’s aktiviteter i Danmark og tilstedeværelse i FN Byen.

Hvis din henvendelse retter sig mod et af UNHCR’s globale teams i FN Byen, bedes du kontakte os på:

UNHCR i FN Byen
Marmorvej 51
København Ø
Telefon: +45 4533 6300
E-mail: [email protected]