'
;

Ledige stillinger i UNHCR

Info om lokale, regionale og globale jobmuligheder hos UNHCR, FN's Flygtningeorganisation.

Ledige stillinger hos UNHCR i Danmark

På FN Byens hjemmeside her kan du løbende se opslag om ledige stillinger hos UNHCR (og de andre tilstedeværende FN organisationer) i FN Byen i København.

 

Stærk kommunikations- og kampagneekspert søges af UNHCR i Danmark

Vi søger en kreativ og visionær kommunikationsekspert til UNHCR’s voksende fundraisingteam i FN Byen i København. Du har erfaring med at udvikle engagerende kampagner og koncepter for at hverve og fastholde individuelle bidragydere. Du har en skarp pen, og du ved, hvilke knapper du skal trykke på for at få engagement og opbakning. Email marketing og triggerbaseret kommunikation er en naturlig del af din erfaring, og du er vant til at kommunikere på digitale platforme. Du vil arbejde for at udbrede kendskabet til den globale flygtningesituation og UNHCR’s arbejde blandt danskerne, og du får et stort netværk af internationale og danske kolleger.

Interesseret? Søg stillingen som Fundraising Communication Associate (IG) via vores globale job-portal (find jobopslaget ved at søge på jobnr. 25246 under keywords øverst på siden). Deadline: 21. marts 2021.

Bemærk at du skal oprette en profil for at kunne søge stillingen. Ved eventuelle tekniske problemer bedes du kontakte vores service desk på [email protected]. For øvrige spørgsmål bedes du kontakte [email protected]

 

UNHCR i Danmark søger ny kollega indenfor dataanalyse, CRM og administration

Trives du i spændingsfeltet mellem kunderejser, dataanalyse og administration, og har du lyst til at arbejde i en attraktiv stilling med den globale flygtningesituation? UNHCR søger en digital, datadrevet ny kollega til at opsætte kunde- og loyalitetsrejser og udarbejde dataanalyser på tværs af fundraisingkanaler. Med din strukturerede og analytiske tilgang vil du ligeledes være den drivende kraft ved udarbejdelse af budgetter, kvartalsafrapportering og månedlig indtægtsregistrering samt håndtering af indkøb. Du har erfaring med kundedata, Excel, rapportering, email marketing og Google Analytics. Du vil blive en del af vores voksende fundraisingteam i FN Byen i København og vil få et stort netværk af internationale og danske kolleger.

Interesseret? Søg stillingen som Fundraising and Donor Care Associate (IG) via vores globale job-portal (find jobopslaget ved at søge på jobnr. 25244 under keywords øverst på siden). Deadline: 21. marts 2021.

Bemærk at du skal oprette en profil for at kunne søge stillingen. Ved eventuelle tekniske problemer bedes du kontakte vores service desk på [email protected]. For øvrige spørgsmål bedes du kontakte [email protected]


 

Regionale stillinger

Ledige stillinger hos UNHCRs Repræsentation for de Nordiske og Baltiske Lande, herunder praktikant-stillinger, opslås her:

Protection Intern (Stockholm) 


 

Globale stillinger

Information om ledige stillinger i UNHCRs operationer rundt omkring i verden kan findes på UNHCRs Careers Website (engelsk).