'
;

Ledige stillinger i UNHCR

Info om lokale, regionale og globale jobmuligheder hos UNHCR, FN's Flygtningeorganisation.

Ledige stillinger hos UNHCR i Danmark

På FN Byens hjemmeside her kan du løbende se opslag om ledige stillinger hos UNHCR (og de andre tilstedeværende FN organisationer) i FN Byen i København.
Søger du muligheder for et praktik-forløb hos UNHCR, kan du se opslag fra alle tilstedeværende FN organisationer) på FN Byens hjemmeside her.

Digital kampagneekspert til UNHCR, FN’s Flygtningeorganisation, i Danmark  

Vi søger en kreativ og visionær digital fundraiser & campaigner til UNHCR’s dynamiske fundraising team i FN Byen i København. Vi har brug for dig, som har erfaring med at udvikle engagerende kampagner, og som ved hvad der skal til, for at få og fastholde bidragydere, kunder eller medlemmer– og skabe opmærksomhed. Du er visuelt sikker og har en skarp pen som du bruger, når du udvikler og eksekverer kampagner og andre tiltag, som kan engagere danskerne. Du er vant til at anvende både digitale platforme og medier, og har også erfaring med e-mail marketing, kunde/donorrejser mv.

Med mere end 82 mio. mennesker på flugt fra krige, konflikter og forfølgelse er behovet for at engagere flere danskere i at hjælpe de mange flygtninge verden over enormt. Sammen med engagerede danske og internationale kollegaer i både FN-byen i København og fra hele verden samt nogle af verdens mest betydningsfulde influencers og ambassadører, har du nu mulighed for at arbejde med en af de største globale udfordringer og udbrede kendskabet til den globale flygtningesituation og UNHCR’s arbejde blandt danskerne.

Er det noget for dig at blive en del af en hurtigt voksende og ambitiøs FN fundraising-operation, så søg via linket her. Husk at indtaste stillings ID: 31577. Det er vigtigt at søge i god tid, så evt. tekniske vanskeligheder kan afhjælpes. For tekniske problemer kontakt vores globale Helpdesk på [email protected]. For alle andre spørgsmål kontakt [email protected].

Frist: 9. december 2021


 

Regionale stillinger

Ledige stillinger hos UNHCRs Repræsentation for de Nordiske og Baltiske Lande, herunder praktikant-stillinger, opslås her.

 


 

Globale stillinger

Information om ledige stillinger i UNHCRs operationer rundt omkring i verden kan findes på UNHCRs Careers Website (engelsk).