'
;

Ledige stillinger i UNHCR

Info om lokale, regionale og globale jobmuligheder hos UNHCR, FN's Flygtningeorganisation.

Ledige stillinger hos UNHCR i Danmark

På FN Byens hjemmeside her kan du løbende se opslag om ledige stillinger hos UNHCR (og de andre tilstedeværende FN organisationer) i FN Byen i København.
Søger du muligheder for et praktik-forløb hos UNHCR, kan du se opslag fra alle tilstedeværende FN organisationer) på FN Byens hjemmeside her.

  • Private Sector Partnerships Associate

UNHCR søger ny kollega til at assistere med privatsektorpartnerskaber i Danmark

Har du lyst til at arbejde med privatsektorpartnerskaber og fundraising for UNHCR, FN’s Flygtningeorganisation, i Danmark? Vi søger en dygtig og struktureret kollega, der skal understøtte vores lille men ekspanderende team i arbejdet med at opbygge og videreudvikle UNHCR’s samarbejde med førende danske fonde og virksomheder. Du har en skarp pen på både dansk og engelsk, et øje for detaljen og vigtigheden af god kommunikation, en struktureret tilgang, trives godt i en ”blæksprutte” funktion med mange samarbejdspartnere, og du elsker at være med til at systemopbygge i et travlt og dynamisk miljø. Du vil blive en del af et mindre dansk team i FN Byen i København med en stor kontaktflade til vores hovedkontor, feltoperationer og partnere. Selvom jobbet formelt set er tidsbegrænset er der mulighed for forlængelse. Deadline: 26. maj 2021

Find stillingen på UNHCR’s online job portal (se link i opslaget) ved at søge på job no. 26809 under “Keywords” i toppen af siden. Hvis du har tekniske spørgsmål, så kontakt vores helpdesk [email protected]. For andre spørgsmål vedr. stillingen kontakt [email protected]

 

Regionale stillinger

Ledige stillinger hos UNHCRs Repræsentation for de Nordiske og Baltiske Lande, herunder praktikant-stillinger, opslås her.

 


 

Globale stillinger

Information om ledige stillinger i UNHCRs operationer rundt omkring i verden kan findes på UNHCRs Careers Website (engelsk).