'
;

Ledige stillinger i UNHCR

Info om lokale, regionale og globale jobmuligheder hos UNHCR, FN's Flygtningeorganisation.

Ledige stillinger hos UNHCR i Danmark

På FN Byens hjemmeside her kan du løbende se opslag om ledige stillinger hos UNHCR (og de andre tilstedeværende FN organisationer) i FN Byen i København.
Søger du muligheder for et praktik-forløb hos UNHCR, kan du se opslag fra alle tilstedeværende FN organisationer) på FN Byens hjemmeside her.

 

UNHCR søger ny kollega til at udvikle privatsektorpartnerskaber i Danmark

Har du lyst til at arbejde med privatsektorpartnerskaber og fundraising for UNHCR, FN’s Flygtningeorganisation, i Danmark? Vi søger en dygtig og erfaren kollega til vores ekspanderende team, der skal være med til at videreudvikle UNHCR’s samarbejde med førende danske fonde og virksomheder. Med over 100 millioner fordrevne på globalt plan har UNHCR brug for den private sektors støtte og engagement gennem stærke partnerskaber, der kan skabe konkrete løsninger.

Med base i FN Byen i København, som huser flere af UNHCR’s vigtigste globale funktioner, vil du få en afgørende rolle i dette spændende arbejde. Du vil være med til at skabe resultater indenfor en af de vigtigste og mest presserende globale dagsordner, og du vil få en unik mulighed for at styrke dine kompetencer og dit professionelle netværk med ledende internationale eksperter.

Stillingen forventes forlænget.

Læs mere og søg stillingen her

Deadline for ansøgning er d. 9. oktober 2022 kl. 23.59.

 


 

Regionale stillinger

Ledige stillinger hos UNHCRs Repræsentation for de Nordiske og Baltiske Lande, herunder praktikant-stillinger, opslås her.

 


 

Globale stillinger

Information om ledige stillinger i UNHCRs operationer rundt omkring i verden kan findes på UNHCRs Careers Website (engelsk).