'
;

Ledige stillinger i UNHCR

Info om lokale, regionale og globale jobmuligheder hos UNHCR, FN's Flygtningeorganisation.

Ledige stillinger hos UNHCR i Danmark

På FN Byens hjemmeside her kan du løbende se opslag om ledige stillinger hos UNHCR (og de andre tilstedeværende FN organisationer) i FN Byen i København.
Søger du muligheder for et praktik-forløb hos UNHCR, kan du se opslag fra alle tilstedeværende FN organisationer) på FN Byens hjemmeside her.

UNHCR søger nye kollegaer til at udvikle privatsektorpartnerskaber i Danmark

Har du lyst til at arbejde med privatsektorpartnerskaber og fundraising for UNHCR, FN’s Flygtningeorganisation, i Danmark? Vi søger to nye dygtige og erfarne kollegaer, der skal understøtte vores lille men ekspanderende team i arbejdet med at opbygge og videreudvikle UNHCR’s samarbejde med førende danske fonde og virksomheder. UNHCR har brug for den private sektors viden, støtte og engagement i stærke partnerskaber, der kan skabe løsninger i en tid, hvor vi står over for en global flygtningesituation af historisk omfang. Placeret i FN Byen i København, som huser flere af UNHCR’s vigtigste globale funktioner, vil du få en afgørende rolle i dette spændende arbejde. Du vil være med til at skabe store resultater, som gør en forskel for en af de vigtigste og mest presserende globale agendaer og få en unik mulighed for at styrke dine kompetencer og dit professionelle netværk med ledende internationale eksperter i et dynamisk arbejdsmiljø. Stillingerne forventes forlænget.

Læs mere og søg stillingerne her. Husk at søge i god tid, så der er tid til afhjælpe evt. tekniske problemer.

Deadline for ansøgning er d. 15. juni 2022 kl. 23.59.


 

Regionale stillinger

Ledige stillinger hos UNHCRs Repræsentation for de Nordiske og Baltiske Lande, herunder praktikant-stillinger, opslås her.

 


 

Globale stillinger

Information om ledige stillinger i UNHCRs operationer rundt omkring i verden kan findes på UNHCRs Careers Website (engelsk).