YK:n pakolaisjärjestön Pohjoismaiden ja Baltian edustusto 

Osoite:
Wenner-Gren Center,
Sveavägen 166, krs. 15
11346, Tukholma
RUOTSI

Puhelin: +46 10 10 12 800

Sähköposti: [email protected]

Huomioithan, että henkilöstön rajoitetun saatavuuden vuoksi vastauksemme voi viipyä tavallista pidempään.

 

Tietoa pakolaisille ja turvapaikanhakijoille

Jos olet pakolainen tai turvapaikanhakija ja etsit tietoa tai oikeudellista apua, katso ensin läpi meidän usein kysytyt kysymykset (englanniksi). Niissä on tietoa asioista, joiden parissa UNCHR:n Pohjoismaiden ja Baltian maiden edustusto voi auttaa tai ei voi auttaa.

Tietoa ja apua löytyy myös UNHCR:n Suomen apu-sivustolla (englanniksi).

 

Toimittajille

Jos yhteydenottosi liittyy mediaan tai haluat pyytää haastattelua tai kommenttia UNHCR:n henkilöstöltä, saat tiedottajamme yhteystiedot täältä. Tutustuthan myös ajankohtaisiin materiaaleihimme täältä.

 

Työpaikat

UNHCR:n kanssa työllistyminen on ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa merkittävästi pakolaisten ja muiden kodeistaan pakenemaan joutuneiden ihmisten elämään eri puolilla maailmaa.

UNHCR:n omistautuneet työntekijät suojelevat ja auttavat konflikteja ja vainoa paenneita ihmisiä aikana, jona pakkosiirtolaisuus on maailmanlaajuisesti ennätyslukemissa.

Kollegoillamme on monenlaisia erityistaitoja, kuten asiantuntemusta oikeussuojan, hallinnon, julkisten palveluiden, yhteiskunnallisten asioiden, terveyden ja muiden alojen saralla – ja UNHCR etsii jatkuvasti uusia osaajia.

Kansainväliset mahdollisuudet 

Tietoa UNHCR:n avoimista työpaikoista eri puolilla maailmaa on saatavilla UNHCR:n Employment -sivulta (englanniksi).

Saat lisätietoa paikallisista mahdollisuuksista täältä (englanniksi).