UNHCRs representasjon for de nordiske og baltiske landene

Adresse:
Wenner-Gren Center,
Sveavägen 166, 15. etasje
11346, Stockholm
SVERIGE

Telefonnummer: +46 10 10 12 800

E-post: [email protected]

Merk deg at på grunn av begrenset bemanning, kan det ta oss lengre tid å svare deg enn vanlig.

 

Informasjon for flyktninger og asylsøkere

Hvis du er flyktning eller asylsøker, og du søker etter informasjon eller juridisk rådgivning, les først våre ofte stilte spørsmål (på engelsk) som informerer om hvilke spørsmål UNHCRs representasjon for de nordiske og baltiske landene kan eller ikke kan hjelpe med.

Finn informasjon og veiledning på UNHCRs HELP website for Norge her (på engelsk).

 

Pressekontakter

Dersom forespørselen din er mediarelatert, eller om du ønsker et intervju eller en kommentar fra en UNHCR representant, vil du finne kontaktinformasjon for talspersonene våre her. Du kan også gjennomgå våre data og ressurser med relevante materialer her.

 

Ansettelse

Å arbeide for UNHCR er en unik mulighet til å utgjøre en reell forskjell i livene til flyktninger og andre fordrevne mennesker over hele verden.

UNHCRs dedikerte personale jobber for å beskytte og hjelpe mennesker som flykter fra konflikt og forfølgelse i en viktig tid hvor tvangsforflytningen i verden er rekordhøy.

Medarbeiderne våre bringer med seg en rekke spesialiserte ferdigheter, inkludert ekspertise i juridisk beskyttelse, administrasjon, sosiale tjenester, helse og i andre områder. I tillegg ønsker UNHCR å stadig rekruttere nye talenter.

Globale muligheter 

All informasjon om ledige stillinger i UNHCRs operasjoner over hele verden er tilgjengelig på nettstedet UNHCR Careers (på engelsk).

Informasjon om regionale muligheter finnes her (på engelsk).