Vrijwilligers gezocht voor het Refugee Food Festival in Amsterdam

Het Refugee Food Festival komt ook in 2018 naar Nederland! UNHCR is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met de organisatie van het Refugee Food Festival in Amsterdam.

 

Het Refugee Food Festival in Amsterdam was vorig jaar een groot succes. Daarom willen we ook in 2018 een editie van het Refugee Food Festival organiseren.

We zijn hiervoor op zoek naar enthousiaste vrijwilligers in de omgeving van Amsterdam. Heb je kennis van projectmanagement, fotografie, social media of design, of ben je een enthousiaste foodie? Neem dan contact met ons op: [email protected]

Over het Refugee Food festival

Het Refugee Food festival is een samenwerking tussen de Food Sweet Food organisatie, in samenwerking met UNHCR. Food Sweet Food, opgericht in 2013, is een organisatie dat mensen verbindt via eten. UNHCR is de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties. Al meer dan 65 jaar coördineert UNHCR over de hele wereld hulpacties om vluchtelingen te beschermen en oplossingen te zoeken.

-> Meer lezen?
Kijk op onze webpagina over het Refugee Food Festival in Nederland