Kaarten voor de première van de documentaire “Easy Lessons”

Op 25 maart is de Nederlandse premiere van de Hongaarse film “Early Lessons”. Als supporter van ons werk maak je kans om daarbij te zijn! Stuur ons voor 20 maart een bericht.

Klik op bovenstaande link en stuur ons een mail waarin je aangeeft kans te willen maken op 2 vrijkaarten.

 

 

De documentaire “Easy Lessons” gaat over Kafia Mahdi uit Somalië. Op haar 15de vluchtte ze naar Hongarije, zonder ouders en familie. In de film zie je hoe ze in haar eentje omgaat met de vreemde taal en andere gewoontes.

 

Extra programma met UNHCR

Na de filmvertoning zal Mirthe Frese in gesprek gaan met de hoofdrolspeelster Kafia Mahdi en UNHCR-medewerker Babiche Routledge over alleenstaande kinderen die in Europa aankomen en hoe we de situatie kunnen verbeteren.

> Meer informatie

Over Easy Lessons

De zeventienjarige Kafia vluchtte uit Somalië om aan een gedwongen huwelijk te ontsnappen. Nu woont en studeert ze in Boedapest. Ze heeft haar hoofddoek niet meer om en leeft het leven van een vrije, Westerse tiener. Ondanks de nieuwverworven vrijheden valt het voor Kafia niet mee haar verleden en oude identiteit achter zich te laten.

Meer info via onze partner Movies that Matter.

Praktische informatie

WANNEER?
Maandag 25 maart 2019
Aanvang: 19:15 uur

WAAR?
Filmhuis Den Haag
Spui 191
2511 BN Den Haag
Zaal 5