Nødhjælp

I krisetider er vi nødt til både at tænke og handle hurtigt. Uanset om stridigheder har tvunget folk til at flygte fra deres hjem eller politisk uro pludselig gjorde hele populationer af internt fordrevne, så er UNHCR klar til at hjælpe.

Vores hjælp og vores eksperter er klar til at blive sendt ud over hele verden, og vi kan påbegynde et nødberedskab inden for 72 timer, takket være et globalt netværk af leverandører, specialiserede organisationer og partnere.

Vi afholder regelmæssige uddannelsesprogrammer for at vedligeholde denne kapacitet, herunder vores værksted i krisestyring, der forbereder alle de frivillige, der er anført i vores kriseberedskab team (ERT – Emergency Response Team) til at håndtere potentielle humanitære kriser. Øvelsen vil tage en uge og holdes tre til fire gange om året for op til 40 personer. Fokus er på teamwork, planlægning af aktiviteter, praksis kommunikation og forhandling, sikkerhed og meget mere.

UNHCRs eCentre I Bangkok er med til at forbedre beredskab og indsats kapacitet til krisestyring i Asien og Stillehavsområdet gennem målrettet uddannelse og andre kapacitetsudvidende foranstaltninger. Desuden deltager vi i netværksinitiativer med andre organisationer for at forbedre beredskabet og opdage tidlige advarselssignaler.

Relateret

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.